Netty de Groot en ML Fabrics onder een dak
Tafelproducten

Over Netty de Groot

Netty de Groot begon in de jaren ’90 met het importeren uit Indonesië van woonaccessoires, zoals ornamenten, lampen, etc. Al snel werden de artikelen groter, eerst tuinmeubelen en inmiddels ook eetkamerstoelen, tafels, spiegels en kasten. Tevens is de diversiteit vergroot met meubels en serviezen uit Italie, China, India, Myanmar en Vietnam. Netty de Groot gaat bij het samenstellen van haar collectie altijd uit van haar eigen smaak en ideeën.
De sfeer van de houten en rattan meubelen is een cocktail van koloniaal, romantisch en gustavian, die tegelijkertijd goed te combineren is met antiek en klassiek. Als eerste kwam zij vijftien jaar geleden met een collectie witte meubelen, die nog steeds niet alleen actueel is, maar ook aan potentieel blijft winnen. De gehele collectie staat in ruime mate opgeslagen in de “Loods” langs de snelweg A12 ter hoogte van
Waddinxveen [afslag 9]. Hier bevindt zich ook de showroom, die met de gehele collectie is ingericht. De “Loods” is geopend maandag t/m donderdag van 09.00 tot 17.00 uur. Netty de Groot- handel is ook vertegenwoordigd met een showroom in het ETC bij Culemborg, waar Stand 26 is ingericht met de volledige collectie. Alle maandagen is het ETC opengesteld voor bezoekers.